Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g mix mletého masa
  • 2 stroužky česneku
  • 1 šalotka
  • 2 plátky zázvoru
  • ½ čerstvého chilli
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 200 g fazolek
  • Hrst čerstvé máty
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • Jasmínová rýže

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Česnek, šalotku a zázvor nasekejte najemno a spolu s chilli papričkou orestujte na rostlinném oleji.
  • 2Přidejte mleté maso a restujte cca 2 minuty. Poté přidejte rybí omáčku, fazolky a společně restujte další 3 minuty.
  • 3Na konec přidejte hrstku máty a dvě lžíce limetové šťávy. Dochuťte solí a pepřem.
  • 4Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY