4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 400 g mix mletého masa
- 2 stroužky česneku
- 1 šalotka
- 2 plátky zázvoru
- ½ čerstvého chilli
- 2 lžíce rybí omáčky
- 200 g fazolek
- Hrst čerstvé máty
- 2 lžíce limetové šťávy
- Špetka soli
- Špetka pepře
- 2 lžíce rostlinného oleje
- Jasmínová rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Česnek, šalotku a zázvor nasekejte najemno a spolu s chilli papričkou orestujte na rostlinném oleji.
- 2Přidejte mleté maso a restujte cca 2 minuty. Poté přidejte rybí omáčku, fazolky a společně restujte další 3 minuty.
- 3Na konec přidejte hrstku máty a dvě lžíce limetové šťávy. Dochuťte solí a pepřem.
- 4Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.