Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

MASO

  • 4 vykostěná kuřecí stehna po 360 g
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 snítka rozmarýnu dlouhá 8 cm
  • 1 lžíce másla
  • sůl

STROUHANKA

  • 4 plátky toustového chleba
  • 1 hrst plocholisté petržele
  • 1 lžička nakrájeného rozmarýnu
  • 40 g másla
  • 30 g vlašských ořechů
  • 2 lžíce olivového oleje
  • nastrouhaná kůra z ½ citronu
  • špetka soli

SALÁT

  • 8 cherry rajčat
  • 2 hrsti rukoly
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 kávová lžička citronové šťávy
  • špetka soli
  • špetka pepře

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Tohle jídlo chutná nejlépe se středně plnými, bílými a růžovými víny.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA STROUHANKU

  • 1Petržel, rozmarýn, máslo, ořechy, olivový olej, sůl a citronovou kůru vložíme do mixéru a rozmixujeme.
  • 2Z toustového chleba okrájíme kůrku, střídku nalámeme do mixéru k ostatním surovinám a vše rozmixujeme.

POSTUP NA MASO

  • 1Troubu rozehřejeme na 190 °C.
  • 2Maso důkladně osolíme na straně kůže.
  • 3V pánvi na středním ohni rozpálíme olej a položíme na ni maso kůží dolů. Pečeme 4 minuty dozlatova.
  • 4Maso otočíme, do pánve přidáme snítku rozmarýnu a máslo a pečeme další 2 minuty.
  • 5Maso osolíme na straně bez kůže a položíme ho do pekáčku kůží nahoru.
  • 6Připravenou strouhanku rozprostřeme na všechny porce masa a pekáček vložíme do rozehřáté trouby na 8 minut.
  • 7Hotové maso vyndáme z trouby a necháme ho 4 minuty odpočinout v pokojové teplotě.

POSTUP NA SALÁT

  • 1Rajčata překrojíme napůl a v misce je smícháme s rukolou.
  • 2Olivový olej smícháme s citronovou šťávou, pokapeme jím salát a lehce ho osolíme a opepříme.
Tip
Strouhejte vždy jen žlutou část kůry citronu. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

MASO

STROUHANKA

SALÁT

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM