• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

16 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g uzeného tofu
  • 300 g mrkve (oloupané
  • 4 vejce
  • 60 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 1 lžička sušené bazalky
  • 1 lžička kari koření
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K TIPU

  • Salát
  • Bílý jogurt

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Tofu společně s oloupanou mrkví nastrouhejte nahrubo a obojí přemístěte do mísy. Následně do mísy přidejte vejce, špaldovou mouku, sušenou bazalku, kari koření, špetku soli a špetku pepře a vše promíchejte tak, aby vzniklo hladké těsto.
  • 2Nyní si připravte větší pánev a rozehřejte v ní olivový olej. Vezměte si lžíci nebo naběračku, z připraveného těsta s ní přímo na pánvi postupně tvořte menší placky (na pánev by se měly vejít přibližně 4 placky najednou) a opékejte je na středním plameni 2–4 minuty z každé strany. Těsto by mělo vystačit na přibližně 16 placek.
  • 3Upečené placky rozdělte na servírovací talíře a podávejte.
Tip
Mrkvové placky servírujte s bílým jogurtem a libovolným salátkem.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY

SUROVINY K TIPU

MOHLO BY SE HODIT