• Zítra, na Den vítězství, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1,5 kg vepřového bůčku s kůží
  • 1 velká bílá cibule
  • 8 stroužků česneku
  • 4 lžičky soli
  • 1 lžíce celého kmínu
  • 2 lžičky pepře
  • 2 lžíce hnědého cukuru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Alobal

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Troubu předehřejeme na 230°C horní/spodní ohřev.
  • 2
    Bůčku nařízneme kůži po šířce ostrým nožem a solíme. Poté masovou stranu ochutíme solí, černým pepřem (pepř si nameleme nahrubo), kmínem, cukrem, prolisovaným česnekem a na kostičky nakrájenou cibulí.
  • 3
    Pekáč vyložíme alobalem a navrch položíme ochucený bůček kůží nahoru.
  • 4
    Pečeme 30 minut, pak snížíme teplotu na 140 °C a pečeme dalších 90 – 120 minut.
  • 5
    Na závěr maso vyndáme z trouby, zabalíme do alobalu a necháme 25 – 30 minut odpočinout.
Rohlík vaří

SUROVINY

1,5 kg vepřového bůčku s kůží

JEŠTĚ POTŘEBUJETE