Košík

2 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g předvařené červené řepy
  • 80 g quinoy
  • 125 g baby špenátu
  • 30 g piniových oříšků
  • 50 ml balzamikového krému
  • Balzamikový ocet
  • 100 g fety
  • Olivový olej k servírování
  • Špetka soli

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte s Birell Světlý

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Quinou namočíme na 10 minut do studené vody. Poté ji přecedíme, vložíme do 200 ml osolené vroucí vody a na mírném plameni vaříme 15 minut. Plotýnku vypneme a necháme ještě 15 minut odstát.
  • 2Červenou řepu nakrájíme na kostky, vložíme do misky a zalijeme balzamikovým octem. Jemně osolíme. Necháme v lednici odpočinout 30 minut.
  • 3Špenát omyjeme a necháme okapat vodu. Následně smícháme s červenou řepou a quinou.
  • 4Salát naservírujeme na talíře, zasypeme piniovými semínky a poklademe kousky fety. Na závěr zakápneme olivový olejem a balzamikovým krémem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU