• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 KUSY Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4x pita chleba
  • 20 g protlaku
  • 90 g rajčatové passaty
  • 1 kávová lžička sušeného oregana
  • 30 g mozzarelly na pizzu (strouhaná mozzarella, ne v nálevu)
  • 70 g feta sýru
  • 15 g nastrouhaného čedaru
  • 8 cherry rajčátek
  • Hrst listového špenátu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Černé olivy

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejte na 220 stupňů.
  • 2V misce smíchejte passatu, protlak a oregano.
  • 3Rajčátka rozkrojte na poloviny.
  • 4Špenát spařte vařící vodou a nechte okapat.
  • 5Na pitu pomocí lžíce rozprostřete omáčku. Omáčku posypejte mozzarellou, rozdrobte fetu a čedar. Nakonec položte na pitu rajčátka a spařený špenát.
  • 6Pokud mají vaše děti rády černé olivy, přidejte i ty.
  • 7V troubě pitu zapečte po dobu 8-10 minut.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

MOHLO BY SE HODIT