• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

2 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Cca 470 g kapřího filetu s kůží
  • 2 čajové lžičky rajčatového protlaku
  • 2 čajové lžičky francouzské hořčice
  • 2 jarní cibulky
  • 1 polévková lžíce kapar ve sladkokyselém nálevu
  • 2 snítky čerstvého tymiánu
  • 2 polévkové lžíce limetové šťávy
  • 1 čajové lžičky olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • Toustový chléb
  • Vločkové chilli na posypání - nemusí být

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kapří filet zbavíme kůže, důkladně odstraníme všechny kosti a maso nakrájíme na velmi jemné kostičky. Poté ještě plochou nože maso rozmačkáme na tatarák.
  • 2Maso smícháme s protlakem, hořčicí, olivovým olejem a limetovou šťávou. Společně promícháme. Tymián, jarní cibulku a kapary nasekáme najemno. Přimícháme ke kaprovi. Dochutíme solí a pepřem, dáme vychladit do lednice.
  • 3Tatarák podáváme s čerstvě opečeným toustovým chlebem a posypaný chilli vločkami.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY

SUROVINY NA DOKONČENÍ