2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Cca 470 g kapřího filetu s kůží
- 2 čajové lžičky rajčatového protlaku
- 2 čajové lžičky francouzské hořčice
- 2 jarní cibulky
- 1 polévková lžíce kapar ve sladkokyselém nálevu
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 2 polévkové lžíce limetové šťávy
- 1 čajové lžičky olivového oleje
- Sůl
- Pepř
SUROVINY NA DOKONČENÍ
- Toustový chléb
- Vločkové chilli na posypání - nemusí být
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Kapří filet zbavíme kůže, důkladně odstraníme všechny kosti a maso nakrájíme na velmi jemné kostičky. Poté ještě plochou nože maso rozmačkáme na tatarák.
- 2Maso smícháme s protlakem, hořčicí, olivovým olejem a limetovou šťávou. Společně promícháme. Tymián, jarní cibulku a kapary nasekáme najemno. Přimícháme ke kaprovi. Dochutíme solí a pepřem, dáme vychladit do lednice.
- 3Tatarák podáváme s čerstvě opečeným toustovým chlebem a posypaný chilli vločkami.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.