2 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 6 vajec
- 125 g polotučného tvarohu
- 1 lžíce dijonské hořčice
- Sůl
- Pepř
SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ
- Celozrnné pečivo
- Petržel kudrnka
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Vejce vložíme do rendlíku s horkou vodou a vaříme na mírném plamenu 10 minut. Vejce schladíme studenou vodou. Následně je oloupeme a podélně rozřízneme.
- 2Žloutky smícháme s tvarohem, hořčicí a dochutíme solí a pepřem. Vzniklý krém přendáme do cukrářského sáčku se zdobící špičkou a naplníme jím vařené bílky. Ozdobíme petrželkou a podáváme s celozrnným pečivem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!