• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 podkovy ryby
  • 4 šalotky
  • 4 lžíce rybí omáčky
  • 4 limetové listy nebo 1 palička citrónové trávy
  • 8 plátků zázvoru nebo galangalu
  • jasmínová rýže
  • hrstka kopru na zdobení
  • cukr
  • 1/2 chilli papričky
  • špetka pepře
  • špetka soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ryby omyjte studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete z obou stran. Šalotky očistěte, rozpulte a nakrájejte nadrobno. Zázvor oloupejte a nakrájejte na plátky.
  • 2Ve větší pánvi nebo v nízkém kastrolu rozpusťte cukr, potrvá to asi 3-5 minut. Nechte ho zlátnout pomalu a pěkně na sucho a hlídejte, aby příliš nezhnědl, nebo dokonce nezčernal.
  • 3Do kastrolu dejte rybu, přidejte šalotku, zázvor nebo galangal, limetové listy a chilli. Přidejte rybí omáčku, zkaramelizovaný cukr, zalijte horkou vodou a přiklopte poklicí. Vařte na mírném ohni cca 30 – 40 minut až voda zredukujte v krémovou omáčku.
  • 4Posypte čerstvým koprem nebo koriandrem.
  • 5Dochuťte solí a servírujte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY