12 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA TĚSTO
- 510 g červených fazolí (2 plechovky)
- 4 vejce
- 8 lžic kakaa
- 4 lžíce olivového oleje (1 lžíce 10 ml)
- 2 lžíce skořice
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 4 lžíce čekankového sirupu
SUROVINY NA POLEVU
- 100 g hořké čokolády
- Lžička kokosového oleje
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Fazole propláchneme od nálevu a s olivovým olejem rozmixujeme dohladka. Vmícháme ostatní ingredience. Dáme do formy vyložené pečicím papírem. (Použily jsme formu 28 × 20 cm, dejte ale do jakékoliv a upravte případně čas pečení).
- 2Pečeme na 170 °C přibližně 20 minut.
- 3Čokoládu rozehřejeme, přidáme lžíci kokosového oleje a poté vlijeme na hotové brownie. Můžeme posypat kokosem.
- 4Necháme ztuhnout v lednici.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.