Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 510 g červených fazolí (2 plechovky)
  • 4 vejce
  • 8 lžic kakaa
  • 4 lžíce olivového oleje (1 lžíce 10 ml)
  • 2 lžíce skořice
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 4 lžíce čekankového sirupu

SUROVINY NA POLEVU

  • 100 g hořké čokolády
  • Lžička kokosového oleje

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Fazole propláchneme od nálevu a s olivovým olejem rozmixujeme dohladka. Vmícháme ostatní ingredience. Dáme do formy vyložené pečicím papírem. (Použily jsme formu 28 × 20 cm, dejte ale do jakékoliv a upravte případně čas pečení).
  • 2Pečeme na 170 °C přibližně 20 minut.
  • 3Čokoládu rozehřejeme, přidáme lžíci kokosového oleje a poté vlijeme na hotové brownie. Můžeme posypat kokosem.
  • 4Necháme ztuhnout v lednici.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA POLEVU

JEŠTĚ POTŘEBUJETE