• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g mletého máku
  • 330 g jablek
  • 40 g strouhaného kokosu
  • 100 g banánu (nemusí být)
  • 15 g kokosového oleje
  • 4 vejce
  • 2 lžičky skořice
  • 1 balení prášku do pečiva

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Lepší vybrat jablka červená, která nemají tolik šťávy. Pokud máme zelená a pustí při strouhání hodně šťávy, tak ji slijeme. Smícháme s mletým mákem. Banán oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Přidáme další ingredience - kokos, vajíčka, skořici a prášek do pečiva. Smícháme dohromady.
  • 2Formu vyložíme pečicím papírem, vložíme na něj těsto. Troubu si předehřejeme na 180° a pečeme 25 minut. Pokud je velikost formy jiná, upravíme případně délku pečení.
Tip
Forma by měla být o průměru 25 x 15 cm.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE