6 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g tvarohu
- 100 g žitné mouky
- 1 vejce
- 20 g sezamových semínek + na nějaké posypání
- 1 lžička psyllia
- 1 lžička prášku do pečiva
- 1 lžička provensálského koření
- Špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Tvaroh smícháme s moukou, semínky, psylliem, práškem do pečiva, provensálským kořením a solí. Promícháme dohromady. Vznikne nám těsto, které dáme na 20 minut do ledničky.
- 2Poté začneme tvořit houstičky. Vždy si před tvarováním každé houstičky namočíme ruce vodou, aby se s nimi lépe pracovalo, jinak se těsto může lepit. Z těsta vytvoříme 6 houstiček.
- 3Pečeme na 180° 40 minut.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.