2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 150 g čerstvých nebo předvařených krevet
- ½ špagetové dýně
- 10 ks cherry rajčat
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžička másla
- čerstvé bylinky (tymián, oregano, rozmarýn, estragon, libeček)
- bazalka
- citron
- čerstvě mletý černý pepř
- sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Ze špagetové dýně vydlabeme jádra a naplníme ji čerstvými bylinkami a máslem. Přikryjeme alobalem a pečeme 45 minut v troubě vyhřáté na 160°C s horkovzduchem. Upečenou dužinu vydlabeme vidličkou, aby vznikly špagety.
- 2Omytá cherry rajčata rozkrojíme na půlky, česnek utřeme. Na rozehřátou hlubší pánev nalijeme olivový olej, přidáme česnek a krevety (očištěné, zbavené střívek), chvilku restujeme a přidáme rajčata, sůl a pepř. Restujeme další cca 2 minuty, na závěr přidáme špagetovou dýni, dochutíme.
- 3Na talíři dozdobíme listy bazalky a měsíčkem citronu.
Laskominy od Maryny
Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.