• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

6 PORCÍRychlovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g smetanového sýru
  • 40 g polotučného tvarohu ve vaničce
  • 2 jarní cibulky (pouze vrchní zelenou část)
  • 1 menší hrst čerstvé pažitky
  • 40 g vlašských ořechů
  • Sůl
  • Pepř

ALTERNATIVA JARNÍ CIBULKY

  • Petrželová nať

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Do menší mísy dejte smetanový sýr a tvaroh a zamíchejte. Zelenou část jarních cibulek nasekejte najemno a přidejte do mísy k tvarohu a sýru. Dochuťte solí a pepřem a dejte stranou.
  • 2Následně si najemno nakrájejte pažitku a nožem nebo v robotu najemno nasekejte vlašské ořechy. Obojí dejte do hlubokého talíře a smíchejte
  • 3Nakonec ze sýrové směsi v míse vytvořte rukama kouli a obalte ji ve směsi pažitky a vlašských ořechů. Dejte odležet do lednice (asi na 30–60 minut) a můžete podávat.
  • 4Sýrovou kouli můžete skladovat v lednici ve vzduchotěsné krabičce nebo přikrytou fólií až 5 dní.
Tip
Místo jarní cibulky můžete použít čerstvou petrželovou nať.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

ALTERNATIVA JARNÍ CIBULKY