• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g kuřecích prsou
  • 700 g malých syrových brambor (varný typ A)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 250 ml smetany na vaření (12 % tuku)
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si pekáč (20 cm × 30 cm).
  • 2Kuřecí prsa očistěte, osolte a opepřete. Brambory i se slupkou důkladně očistěte kartáčkem pod tekoucí vodou, rozkrájejte je na poloviny a naskládejte do připraveného pekáče. Poté brambory osolte, opepřete a pokapejte 2 lžícemi olivového oleje a vše důkladně promíchejte. Navrch následně položte kuřecí prsa. Nakonec si v misce společně vyšlehejte smetanu, hořčici, tymián, rozmarýn, sůl a pepř a výslednou směsí zalijte celý obsah pekáče
  • 3Pekáč přemístěte do předehřáté trouby a pečte 30–40 minut při 170–180 °C.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY