4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 300 g vařených koktejlových krevet
- 120 g cherry rajčat
- 200 g majonézy
- 2 lžíce lístků řeřichy
- 2 lžíce nakrájené zelené části jarní cibulky
- 2 lžíce koňaku
- 1/2 lžičky cukru krupice
- 4 lístky bazalky nakrájené na jemné nudličky
- najemno nastrouhaná kůra z ½ citronu a 2 lžíce citronové šťávy
- špetka soli
SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM
- Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Rajčata nakrájíme na šestiny a v misce je lehce pomačkáme lžící. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef