• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

8 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 2× mrkev (větší)
  • 2× střední banán + 2x střední banán na polevu
  • 2× středně velké jablko
  • 250 g jemných ovesných vloček
  • 4 lžíce holandského kakaa + 4 lžíce na polevu
  • 3 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce kokosového oleje (v tuhém stavu) + na vymazání formy
  • 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 100 ml vody
  • Strouhaný kokos (na vysypání formy)

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejte na 180 °C.
  • 2Mrkve očistěte, najemno nastrouhejte a vymačkejte z nich přebytečnou šťávu.
  • 3Banány oloupejte, z jablek odstraňte jádřince. Obojí rozmixujte a smíchejte.
  • 4Vločky rozmixujte na mouku, přidejte všechny ingredience na korpus a smíchejte je v těsto.
  • 5Připravte si dortovou formu o průměru 25 cm a vyložte ji pečicím papírem. Její strany můžete vymazat kokosovým olejem a vysypat kokosem.
  • 6Těsto dejte do připravené dortové formy.
  • 7Formu s těstem dejte do trouby a pečte cca 45 minut na 180 °C. Na konci pečení otestujte špejlí, zda je korpus upečený. Pokud špejle bude ještě vlhká a budou na ní zbytky těsta, korpus nechejte ještě chvíli dopéct.
  • 8Mezitím si připravte polevu: Banány oloupejte, rozmixujte a smíchejte s kakaem.
  • 9Upečený korpus nechejte vychladnout a poté jej pomažte připravenou polevou.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA KORPUS