• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

8 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4× vejce
  • 2 lžičky medu (podle chuti)
  • 1× střední banán (rozmačkat)
  • 500 g polotučného tvarohu
  • Kůra citronu (nastrouhat)
  • 1× vanilkový pudink (bio)
  • 300 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
  • 400 g mixu čerstvého lesního ovoce

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejte na 170 °C.
  • 2Vejce smíchejte s medem, banánem a tvarohem.
  • 3Do směsi postupně přidávejte všechny ostatní ingredience.
  • 4Připravte si dortovou formu o průměru 25 cm a těsto do ní nalijte. Pokud chcete, můžete těsto už teď ozdobit ovocem.
  • 5Formu s těstem dejte do trouby a pečte cca 20 minut na 170 °C.
  • 6Po uplynutí uvedeného času teplotu snižte na 150 °C a pečte dalších 20–25 minut.
  • 7Upečený koláč nechejte vychladnout.
  • 8Pokud jste těsto ovocem neozdobili před pečením, můžete jím ozdobit vychladlý koláč.
  • 9Koláč uchovávejte nejdéle 3–4 dny v lednici.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY