Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 kedlubna na nudličky
  • 1/2 mrkve na nudličky
  • 1/3 okurky na nudličky
  • Hrstka nasekané perily
  • Hrstka nasekaného koriandru
  • Hrst mungo klíčků
  • 150 g kuřecích prsou
  • Hrst nadrcených arašídů
  • 1⁄2 chilli paprička
  • 3 plátky zázvoru
  • 2 limetové listy
  • Špetka pepře
  • Sezam na zdobení

SUROVINY NA ZÁLIVKU

  • 3 lžíce rybí omáčky
  • 3 lžíce limetové šťávy
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • 1⁄2 chilli paprička
  • 1 stroužek najemno nasekaného česneku

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kedlubnu, mrkev a okurku nakrájejte na nudličky. Dejte do studené osolené vody, nechte odmočit na 5 minut, sceďte a usušte.
  • 2Mungo klíčky, nahrubo nasekanou perilu, mátu a koriandr přidejte do mísy.
  • 3Kuřecí prso uvařte ve vodě se špetkou soli, přidejte plátku zázvoru a limetové listy. Uvařené kuře natrhejte na malé kousky.
  • 4Salát pořádně promíchejte, přidejte kousky kuřete a zalijte zálivkou, kterou připravíte smícháním všech ingrediencí.
  • 5Arašídy opražte, nechte vychladnout a poté je rozdrťte, ale nechte je na větší kousky. Posypte jimi naservírovaný salát, ozdobte sezamem.
  • 6Salát dle chuti dosolte, opepřete.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA ZÁLIVKU