1 PLECHRychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Svazek kadeřávku (cca 200 g)
- 2 lžíce olivového oleje
- Špetka soli
- Špetka pepře
- Sezamová semínka na posypání
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Listy kadeřávku důkladně omyjte a zbavte tvrdých částí stonků. Nakrájejte je nebo natrhejte na menší kusy tak, aby šly bez problémů sníst na jedno sousto.
- 2V míse smíchejte olivový olej se solí a pepřem.
- 3Omyté a osušené kusy kadeřávkových listů potřete ochuceným olejem a vyskládejte na pečící plech tak, aby se vzájemně nepřekrývaly.
- 4Pečte přibližně 7 minut v troubě rozehřáté na 180°C. Výsledkem budou křupavé, stále ještě trochu zelené, kadeřávkové chipsy.
Tip
Chipsy můžete na závěr posypat sezamovými semínky.