1 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
KOTLETA
- 1 plátek vepřové kotlety z přeštíka
- olivový olej
- sůl
- pepř
K PODÁVÁNÍ
- čerstvý chléb
- křen
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Maso vyndejte alespoň 2 hodiny před grilováním z lednice, aby zteplalo na pokojovou teplotu.
- 2Kvalitní přeštické kotlety lehce potřete olejem z obou stran. Posolte je a opepřete.
- 3Grilujte 5 až 10 minut z každé strany, podle toho, jak moc rozpálený gril máte, a jak chcete maso propečené.
- 4Kotletky podávejte s čerstvým chlebem a strouhaným křenem.
Rohlík vaří
Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef