Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

KOTLETA

  • 1 plátek vepřové kotlety z přeštíka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

K PODÁVÁNÍ

  • čerstvý chléb
  • křen

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

Postup

  • 1Maso vyndejte alespoň 2 hodiny před grilováním z lednice, aby zteplalo na pokojovou teplotu.
  • 2Kvalitní přeštické kotlety lehce potřete olejem z obou stran. Posolte je a opepřete.
  • 3Grilujte 5 až 10 minut z každé strany, podle toho, jak moc rozpálený gril máte, a jak chcete maso propečené.
  • 4Kotletky podávejte s čerstvým chlebem a strouhaným křenem.
Rohlík vaří
Na Rohlíku jsme si pro vás připravili oblíbené recepty. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

KOTLETA

K PODÁVÁNÍ