2 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 cherry rajčata
- 30 g sýra niva
- 200 g hlívy ústřičné
- 10 lístků plocholisté petržele
- 4 lžíce rostlinného oleje
- sůl
- mletý pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny. Nivu nakrájíme na menší kousky. Hlívu očistíme a natrháme na nudličky silné 1 cm. Petržel nakrájíme nahrubo.
- 2V pánvi rozpálíme olej, přidáme hlívu a zprudka ji restujeme 1 minutu. Přidáme nakrájená rajčata a promícháme. Přidáme nivu, krátce promícháme a ihned stáhneme z ohně. Dle chuti osolíme, opepříme a promícháme. Nakonec posypeme nakrájenou petrželí.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef