Košík

2 PORCERychlovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 180 g soba nudlí
  • 2 najemno nasekané šalotky
  • kousek najemno nasekaného zázvoru
  • 2 stroužky najemno nasekaného česneku
  • 1/2 - 1 čerstvého chilli
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 150 g tofu na menší kostičky
  • 1 mrkev na nudličky
  • 150 g brokolice nakrájené na menší kousky
  • mungo klíčky, nebo fazolky
  • 1 nasekaná jarní cibulka
  • Pepř

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 6 lžic Sójové omáčky
  • 1 lžíce limetové šťávy nebo rýžového octa
  • 1 - 2 lžíce rybí omáčky (dle preference)
  • 1 malá lžička třtinového cukru

SUROVINY NA OZDOBU

  • Sezam

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Soba nudle uvařte dle návodu (cca 2 - 3 minuty), po uvaření zceďte.
  • 2Ve woku nebo na pánvi rozehřejte rostinný a sezamový olej.
  • 3Přidejte šalotku, zázvor, česnek a chilli. Nechte rozvonět.
  • 4Přidejte brokolici, zalijte půlkou omáčky a vařte cca 2 minuty.
  • 5Přidejte tofu, soba nudle, mrkev a zbytek omáčky a promíchejte.
  • 6Na konec přidejte jarní cibulku.
  • 7Vše promíchejte, dochuťte, opepřete a posypte sezamem.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA OMÁČKU

SUROVINY NA OZDOBU