• Naši milí zákazníci, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin. Moc nás mrzí, že dnes nemáme tolik volných časových oken jako jste zvyklí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 8 ks rajčat cca 120 g
  • 200 g tvrdého tvarohu
  • 100 g parmezánu
  • 4 větší šalotky
  • 2 velké stroužky česneku
  • 30 g čerstvé pažitky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • Bílý pepř
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Šalotky očistíme, nakrájíme na půlkolečka a na olivovém oleji orestujeme dozlatova. Přidáme prolisovaný česnek a restujeme společně další 2 minuty. Poté necháme vychladnout. Tvaroh nadrobíme, nebo nastrouháme na hrubém struhadle. Parmezán nastrouháme najemno a pažitku nasekáme. Sýr, bylinky a šalotku smícháme s tvarohem. Dochutíme solí a pepřem.
  • 2Z rajčat odřízneme vršek a vnitřek vydlabeme. Spodní část také velmi zlehka seřízneme, aby rajče stálo. Všechna rajčata naplníme tvarohovou směsí.
  • 3Rozpálíme gril a grilujeme pod poklopem při teplotě 300 – 400 stupňů 30 až 35 minut dle velikosti rajčat. Nakonec můžeme ještě posypat parmezánem. Rajčata lze podávat čerstvě ugrilovaná, nebo studená.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY