



Cookit
Králičí stehno s dijonskou omáčkou, zeleninové ragú s opečenými mini bramborami (set k přípravě hotového jídla)
1,155 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uvařte si štavnaté králičí stehno připravené metodou sous-vide s hořčicovou smetanovou omáčkou. Stehno je doplněno zeleninovým ragú s pečenými mini bramborami. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Trvanlivost
králičí stehno sous vide včetně výpeku 34 %, brambory 25 %, směs zeleniny 17% (paprika, pórek, mrkev, cibule šalotka, řapíkatý celer, jarní cibulka, rozmarýn), SMETANA (SMETANA, stabilizátor: karagenan), hořčice dijon (vosa, semínko HOŘČICE, kvasný ocet, sůl, kurkuma, stabilizátor: xanthan), slanina ((vepřový bok (94%), pitná voda. jedlá sůl, konzervant E250, cukr, stabilizátory E450, E451, antioxidant E301). Návod k přípravě: viz přiložený návod v balení.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 536 kJ/128 kCal |
Tuky | 7.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.1 g |
Sacharidy | 6.5 g |
z toho cukry | 2.1 g |
Bílkoviny | 9.2 g |
Sůl | 0.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |
Celer |
Hořčice |