
Rohlík BEZ KOMPROMISU
Rohlik.cz Krém z pečeného česneku
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 16 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemná krémová vegetariánská polévka s chutí pečeného česneku, který ke konfituje 12 hodin v oleji s máslem a následně se z něj připraví jíška, která se zalévá zeleninovým vývarem, mlékem a smetanou. Pro lepší konzistenci je polévka dohuštěna brambory a celá nese nádech muškátového oříšku. Polévku můžete podávat rovnou ze sáčku, nebo ji můžete vylepšit spoustou dalších surovin.
Receptura pro polévku byla vytvořená pro Rohlík ve spolupráci s šéfkuchařem Filipem Sajlerem.
Trvanlivost polévky zaručuje tradiční metoda našich babiček zavaření pasterizace. Na každou porci, která putuje až k vám, dohlíží člen českého národního týmu kuchařů Martin Staněk.
Polévky od Rohlik.cz znamenají vyzkoušené receptury, pečlivě vybrané a čerstvě zpracované suroviny od prověřených dodavatelů.
Použití
Sáček s polévkou vyjměte z kartonového obalu, sáček v rohu nastřihněte, vylijte do hrnce, na sporáku za občasného míchání ohřejete na požadovanou teplotu.
O výrobci
Filip Sajler patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům a zakladatelem české gastronomické skupiny společností Perfect.
Má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru a v České republice. Absolvoval stáže a praxe u věhlasných a Michelinem oceněných šéfkuchařů jako je Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler. Byl členem Národního kuchařského týmu kuchařů. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.
Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších.
V současné době je Filip Sajler CEO ve společnostech Perfect Canteen, Perfect Catering a Perfect Food, které v roce 2006 založil. Soustředí se na fast fine restaurace, moderní firemní stravování, balené boutique produkty a prémiový catering. Ze své pozice se aktivně podílí na vedení společnosti a určuje směr jejího dalšího rozvoje.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě do 6 °C, po otevření okamžitě spotřebujte.
Výrobce
Cibule Bistro s.r.o.
Pražská 673
431 51 Miřetice u Klášterce nad Ohří
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko | |
Pitná voda | |
Brambory | 13 % |
Zeleninový vývar | |
(pitná voda, cibule, celer, petržel, mrkev, slunečnicový olej, česnek, směs koření, rajčatový protlak, jedlá sůl) | |
Smetana ke šlehání | 7 % |
Smetana | |
Stabilizátor | |
E407 - Karagenan | |
Cibule | |
Pšeničná mouka | |
Pečený česnek | 2 % |
Slunečnicový olej | |
Česnek | |
Máslo | |
Jedlá sůl | |
Muškátový ořech mletý | |
Černý pepř |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 396 kJ/95 kCal |
Tuky | 6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.7 g |
Sacharidy | 7.7 g |
z toho cukry | 2.3 g |
Bílkoviny | 2.3 g |
Sůl | 0.82 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |
Celer |