
Claro
Claro EKO Classic prášek do myčky (0,9 kg)
45 mytíDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prášek na mytí nádobí do myčky Claro Classic zajišťuje nádobí pečlivě vyčištěné od tuků, zbytků jídla a nečistot. Zároveň se svou ekologickou ochrannou stříbra efektivně odstraňuje i odolné skvrny.
- bez palmového oleje
- díky praktické dávkovací dóze je plnění do zásobníku velmi snadné
Použití
Normální dávkování: 20 g, silné znečištění: 25 g (20 g = 20 ml, 1 polévková lžíce odpovídá cca 20 g).
O výrobci
Společnost Claro vznikla roku 1997 v Anifu, poblíž města Salzburk, s cílem vytvářet mycí prostředky, které nejen čistí nádobí, ale také chrání životní prostředí. Byla také první chemickou společností v Rakousku, které ministerstvo životního prostředí udělilo certifikát ekologického auditu. Dodnes se specializující na výrobu mycích tablet a mycích prostředků s ohledem na přírodu a její udržitelnost.
Skladování
Obal držte neprodyšně uzavřený. Skladujte na suchém a chladném místě. Držte mimo dosah dětí.
Výrobce
CLARO products GmbH
Sonystraße 20
5081 Niederalm
Rakousko
www.claro.at
office@claro.at
Standardní věty o nebezpečnosti
H319 Způsobuje vážné podráždění očí.
Pokyny pro bezpečné zacházení
P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.
P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
P280 Používejte ochranné brýle / obličejový štít. P301+P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.
P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.
P501 Obsah/nádobu likvidujte v souladu s místními/regionálními/národními/mezinárodními předpisy.
Bezpečnostní list
Stáhnout bezpečnostní list (MSDS)15-30% bělidlo na bázi kyslíku, méně než 5% neiontové tenzidy, fosfonáty, enzymy (proteáza, amyláza), parfémy.