
BIO MASO!
BIO MASO! Hovězí přední bez kosti
cca 0,7 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Více info
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Vyzrajte na hovězí!
Hovězí přední bez kosti pod značkou BIO MASO! pochází z ekologického zemědělství.
Více o BIO hovězím značky MASO!
BIO Hovězí pochází z masných plemen jalovic, mladých býků nebo volků od českých farmářů. Po porážce maso zraje minimálně týden na sucho, tím je maso křehčí a chutnější.
Ekologické zemědělství klade důraz na produkci potravin v souladu s přírodou. Zvířata jsou krmena rostlinnou stravou bez používání umělých hnojiv a chemických přípravků. Během vegetačního období mají zajištěny volný výběh na pastvinách. Celý proces produkce, od chovu po porážku, je přísně kontrolován příslušnými certifikáty dle standardů ekologického zemědělství.
Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v závodu TORO Hlavečník, který je od roku 2022 certifikován v oblasti ekologického zemědělství.
Použití
Maso je vhodné k dušení, vaření nebo na přípravu guláše či silného vývaru.
Tip! Připravte si hovězí guláš dle následujícího receptu:
V kastrole rozehřejte sádlo, orestujte na něm najemno nakrájenou cibuli dohněda a zasypte mletou paprikou. Následně přidejte kousky masa, které opečte ze všech stran a přijde sůl s pepřem. Přidejte rajský protlak, promíchejte a zalijte malým množstvím vody. Do základu přisypte kmín, prolisovaný česnek a nechte dusit na co nejnižší teplotě přibližně hodinu.
Během vaření stále přilévejte vodu po menších částech, aby se guláš nepřipaloval. Po změknutí masa přidejte rozemnutou majoránku a vařte ještě 10 minut. Podávejte posypané čerstvě nakrájenou cibulí, nejlépe s houskovým knedlíkem, případně s bramboráčky nebo těstovinami.
O výrobci
TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.
Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí přední bez kosti |