
Yamasa
Yamasa Teriyaki omáčka
300 mlDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Teriyaki omáčka
Výtečná Teriyaki omáčka pro nakládání masa, ryb i zeleniny.
Teriyaki je základní japonská omáčka, která najde využití ve spoustě receptů japonské a asijské kuchyně. V Evropě je nejznámější asi kuře s teriyaki omáčkou, ale v Japonsku se typicky s touto omáčkou připravují ryby.
Použití
Nejlepších výsledků při marinování dosáhnete, pokud budete marinovat maso (kuřecí, vepřové, hovězí) nejméně 2 hodiny, a zeleninu či ryby 1 hodinu. Použijete-li omáčku na pečení či grilování, několikrát rovnoměrně potírejte, dokud nebude povrch světle hnědý.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba,
Japonsko
Složení
Sojová omáčka |
Voda |
Soja |
Pšenice |
Sůl |
Alkohol |
Voda |
Cukr |
Alkohol |
Zvýrazňovače chuti |
E121 - Citronová červeň 2 |
E627 - Guanylan sodný |
Antioxidant |
E270 - Kyselina mléčná |
Sůl |
Extrakt z koření |
Sójový lecitin (GMO free) |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 705 kJ/168 kCal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 31 g |
z toho cukry | 28 g |
Bílkoviny | 4.9 g |
Sůl | 8.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |