Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Kedlubna v BIO kvalitě. Oblíbíte si ji pro její nasládlou chuť a křupavost.
Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.
Použití
Kedlubnu lze konzumovat za syrova nebo tepelně upravenou. Hodí se do zeleninovýc nebo masových směsí. Také skvěle chutná v polévkách nebo pomazánkách.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Kedlubnu můžete využít například v receptu na kedlubnové zelí nebo kedlubnovou polévku.
Skladování
Na skladování nejsou kedlubny příliš náročné. Potřebují chladno, sucho a ideálnětmavé prostředí. Pro krátkodobé skladování je uložte bez listů a kořenů do sklepa či chladničky.