

FJORU
FJORU MSC Treska tmavá svíčková bez kůže
cca 300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
Více info
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.
Treska tmavá s kůží neboli loin je neprávem podceňovaná popelka mezi treskami. Maso je lehce tmavší a až tepelnou úpravou zbledne. Typické je svým aroma, pevností, nejvíce vynikne při smažení. Baleno ve vakuu.
Treska tmavá je ideální volbou, pokud si chcete dopřát prvotřídní kvalitu za výhodnou cenu.
Specifikace
- latinský název: Pollachius virens
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: FAO 27.5
- metoda lovu/chovu: lov - dlouhé lovné šňůry
- obsah balení: 1 hřbetní filet bez kůží
- kalibrovaná položka: ne
- váha: 250–320 g
- způsob balení: Skin pack (vakuové balení)
- certifikace: MSC
Certifikace
Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org
Použití
Vyzkoušejte tento skvělý recept na Fish&Chips:
Loiny nakrájíme na cca 50 g porce, osolíme, opepříme. Do dvou misek vyklepneme zvlášť bílky a zvlášť žloutky. Ze žloutků, hladké mouky (4 lžíce) a černého piva (0,3 l) umícháme těstíčko, které ochutíme solí, pepřem a vinným octem. Z bílku ušleháme pevný sníh a opatrně vmícháme do těstíčka. Kousky tresky obalíme v těstíčku a osmažíme po obou stranách do zlatova. Podáváme s mačkaným hráškem, domácí tatarkou a hranolky.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 0 do 4 °C.
Upozornění
Nutno tepelně upravit. Treska je dravá ryba a pochází z lovu, může tak obsahovat parazity. Konzumace za syrova může vyvolat zdravotní problémy.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Treska tmavá (Pollachius virens) |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 385 kJ/92 kCal |
Tuky | 0.98 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.13 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 19.44 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Korýši |
Ryby |