Pekárna Kabát
Pekárna Kabát Strouhanka
500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 13 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Najemno mletá a prosévaná strouhanka z kvalitních tučných rohlíků a housek.
Strouhanka je vyrobená z usušených tučných rohlíků a housek tamější pekárny. V kuchyni má široké využití a zaručeně by neměla chybět ani v té vaší. V kombinaci s rozšlehaným vejcem a hladkou moukou tvoří tradiční trojobal pro smažené pokrmy. Skvěle se hodí také na zahušťování, do knedlíků a polévkových knedlíčků.
Použití
Strouhanka má široké využití. Můžete s ní vysypat pečící formy nebo ji využít při obalování řízků a dalších vašich oblíbených pokrmů.
O výrobci
Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.
Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 22 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pšeničná mouka |
Voda |
Sůl |
Droždí |
Řepkový olej |
Sušené mléko |
Pekařský přípravek |
Pšeničná mouka |
Ječná mouka |
Enzymy |
Mouka pšeničná sladová |
E300 - Kyselina L-askorbová |
Mák |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1640 kJ/392 kCal |
Tuky | 8.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 66.8 g |
z toho cukry | 3.8 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 2.52 g |
Vláknina | 1.22 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |