Knedlíky Láznička
Láznička Bramborové šišky špenátové
500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bramborové špenátové šišky Láznička vyrobené s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Důležité je také ruční zpracování.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Knedlík je vynikající k jakémukoliv masu, zejména jako příloha k pečenému králičímu nebo jehněčímu masu. TIP: Zkuste recept na bramborové šišky špenátové s vepřovou krkovicí na houbách.
V pekáčku si orestujte cibuli, osolené a opepřené silnější plátky krkovice a zprudka opečeme z obou stran. Přidejte kmín, nasekaný česnek a ve vodě předem namočené scezené houby. Pokapejte sójovou omáčkou, podlijte a pečte zakryté asi hodinu a půl. Poté maso vyndejte a omáčku mírně zaprašte hladkou moukou a provařte. Šišky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 15 minut. Maso vraťte do omáčky, aby se prohřálo a můžete podávat.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Skladování
Skladujte do 10 °C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Brambory |
Hrubá mouka |
Krupice |
Listový špenát |
Voda |
Vejce |
Sůl |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |