Doprava

Košík

Beze zbytku

Beze zbytku Jakoby Harrisa

180 g
119,90 Kč 666,11 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemně pikantní harissa z pečených paprik. Harissa ze zachráněných papriček doplní jakékoliv vaše jídlo chutí, které má pak lehce exotický nádech.

Harrisa je vítězem České chuťovky pro rok 2019 a opět v ní neobjevíte nic jiného než zachráněnou zeleninu.

V Titbit se snaží neplýtvat a zbytečně nevyhazovat ovoce a zeleninu. Často stačí totiž jen opravdu málo, občas jen produkt nesplňuje parametry do regálů, přepravek či vaniček. Je moc malé, velké, krátké, baculaté nebo naopak úplně nejlepší, nejzralejší a nejsladší. 

Použití

Její uplatnění v běžné kuchyni může být poměrně široké. Hodí se v podstatě ke všemu, čemu chcete dodat říz. Můžete ji přidat do polévky nebo k pečenému masu.

  • upcyklované ingredience: ne tak hezké a přebytečné papriky

O výrobci

Společnost TITBIT, s.r.o. přináší na trh nové chutě v podobě exotického ovoce, zeleniny, čerstvých bylinek a koření. Je to česká společnost bez účasti zahraničního kapitálu a jeden z největších dodavatelů do široké sítě obchodních řetězců. Je průkopníkem v novinkách pro náš trh. Nově pracuje na projektu „TIBIT beze zbytku“, kdy se zpracovává ovoce a zelenina, které nesplňují standard prodeje, např. pro svůj nepravidelný tvar. Vyrábí se z nich pasty, chutney nebo exotické pálenky.

Skladování

Skladujte v temnu do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do jednoho týdne.

Výrobce

TITBIT, s.r.o.
Pobřežní 16/18
186 00 Praha 8
Česká republika

Složení

Čerstvá kapie70 %
Čerstvá chilli Cayenne25 %
Česnek
Citronová šťáva
Kmín
Římský kmín
Koriandr
Kardamom
Olivový olej
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota270 kJ/65 kCal
Tuky2.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy7.5 g
z toho cukry5.7 g
Bílkoviny1.7 g
Sůl0.21 g
Vláknina g