4 ServingsRychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 1 vejce uvařené natvrdo
- 170 g tofu
- 60 g nakládaných okurek
- 60 g majonézy
- 30 g jarní cibulky
- 20 g dijonské hořčice
- 20 g kaparů
- 1 stroužek česneku
- 1 lžíce nahrubo nakrájené bazalky
- 1 lžíce nahrubo nakrájené plocholisté petržele
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžička najemno nakrájeného koriandru
- šťáva z ½ citronu
- špetka pepře
- špetka soli
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Kapary nasekáme nahrubo, okurky, jarní cibulku a vejce nakrájíme najemno.
- 2Česnek podélně rozkrojíme, vyjmeme z něho středový klíček a ten vyhodíme. Česnek nakrájíme najemno.
- 3šechny suroviny kromě tofu smícháme v misce dohromady.
- 4Tofu rozdrobíme nebo rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do salátu. Dle potřeby dosolíme.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef