1 ServingDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
- 5 kuliček koriandru
- 2 lžíce sezamového oleje
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
- 1 lžíce najemno nakrájené pažitky
- ½ lžíce najemno nakrájené máty
- 1 lžička světlých sezamových semínek
- 1 lžička olivového oleje
- 5 kuliček koriandru
- 5 kapek tabasca
- najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti
- sůl
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
INSTRUCTIONS
- 1Kuličky koriandru orestujeme nasucho na pánvi rozpálené na vyšším ohni za stálého míchání 40 vteřin. Přendáme do mísy a lehce podrtíme.
- 2Sezamová semínka nasucho orestujeme na rozpálené pánvi do světle zlaté barvy, přendáme je na talíř a necháme vychladnout.
- 3Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
- 4Všechny suroviny důkladně smícháme dohromady a dle potřeby osolíme.
- 5Dáme na 1 hodinu vychladit do lednice. Poté znovu promícháme.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef