Cart

4-6 ServingsRychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 400 g bílého hlávkového zelí
  • 1 hrst lístků plocholisté petržele
  • 40 ml octa
  • 20 g cukru krupice
  • 2 lžíce jemně nastrouhaného křenu
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • pepř
  • sůl

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Zelí rozkrojíme na čtvrtiny a vyřízneme tuhé košťály. Zelí nakrájíme na nudličky a rukou ho pomačkáme, aby částečně zkřehlo. Petržel nakrájíme najemno.
  • 2Ocet, olej a cukr v misce vymícháme metličkou do hladké zálivky. Dochutíme solí a pepřem a nakonec přidáme petržel. V míse smícháme nakrájené zelí, křen a zálivku. Necháme alespoň 2 hodiny vychladit a odležet v lednici. Před podáváním salát promícháme.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

MOHLO BY SE HODIT