Cart

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 50 g hladké pohankové mouky
  • 200 g vlašských ořechů
  • 200 g moučkového cukru
  • 50 g kakaa
  • 40 g vanilkového cukru
  • 3 vejce
  • máslo na vymazání formy
  • hrubá mouka na vysypání formy

PAIRING DISHES WITH COFFEE

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C. Formu vymažeme máslem a vysypeme moukou.
  • 2Ořechy nakrájíme najemno. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. V míse smícháme žloutky a zbylé suroviny do sypké směsi. Následně do ní opatrně vmícháme sníh.
  • 3Vzniklé těsto nalijeme do připravené formy, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme 20 minut.
  • 4Hotovou buchtu necháme 5 minut zchladnout ve formě, poté ji vyklopíme na mřížku a necháme zcela vychladnout.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PAIRING DISHES WITH COFFEE