Cart

2 ServingsDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS FOR MEAT

  • 2 vepřové kotlety s kostí
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • pepř
  • sůl

INGREDIENTS FOR SAUCE

  • 2 lžíce balzamikového octa
  • 2 lžíce medu
  • 2 stroužky najemno nakrájeného česneku
  • ½ lžičky najemno nakrájeného rozmarýnu
  • ½ lžičky najemno nakrájeného oregana
  • špetka chilli koření

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte s pivem Velkopopovický Kozel Černý

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS FOR MEAT

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2Maso důkladně osolíme a opepříme z obou stran. Na pánvi na vyšším ohni rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran opečeme dozlatova. Poté ho položíme na plech a vložíme ho do rozehřáté trouby na 4 minuty.
  • 3Plech vyndáme z trouby, maso přelijeme částí omáčky a vrátíme do trouby na 3 minuty. Před podáváním necháme maso odpočinout 4 minuty v pokojové teplotě a na talíři ho přelijeme zbytkem omáčky.

INSTRUCTIONS FOR SAUCE

  • 1Suroviny na omáčku smícháme v rendlíku a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme 1 minutu.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS FOR MEAT

INGREDIENTS FOR SAUCE

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU