4 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 400 g předvařené cizrny (240 g po scezení)
- ½ lžičky mleté uzené nebo sladké papriky
- 2 lžíce řepkového nebo slunečnicového oleje
- Sůl
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Nejprve začněte předehřívat troubu na 210 °C a připravte si plech, který vyložte pečicím papírem.
- 2Cizrnu sceďte, osušte utěrkou a dejte do středně velké mísy. Přidejte mletou papriku, 2 lžíce oleje a sůl a obsah mísy promíchejte. Ochucenou cizrnu rozprostřete na vyložený plech a pečte dozlatova 20–30 minut při 200–210 °C.
- 3Po upečení nechte cizrnu 4–5 minut chladnout a poté podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová.