Cart

4 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 400 g předvařené cizrny (240 g po scezení)
  • ½ lžičky mleté uzené nebo sladké papriky
  • 2 lžíce řepkového nebo slunečnicového oleje
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve začněte předehřívat troubu na 210 °C a připravte si plech, který vyložte pečicím papírem.
  • 2Cizrnu sceďte, osušte utěrkou a dejte do středně velké mísy. Přidejte mletou papriku, 2 lžíce oleje a sůl a obsah mísy promíchejte. Ochucenou cizrnu rozprostřete na vyložený plech a pečte dozlatova 20–30 minut při 200–210 °C.
  • 3Po upečení nechte cizrnu 4–5 minut chladnout a poté podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE