Cart

2 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 2 stroužky česneku
  • 1 plechovka červených fazolí
  • 3 lžíce rajčatové pasty
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička oregana
  • ½ lžičky mletého chilli
  • Špetka soli
  • 1 lžíce oleje
  • 2 velké tortilly
  • 1 ks avokádo
  • Šťáva z 1/2 citronu
  • 2 hrsti salátu
  • 1 velké rajče

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Zeleninu očistíme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Mrkev na drobné kostky.
  • 2Na pánev nalijeme olej a na mírném plameni osmažíme připravenou zeleninu. Poté přidáme rajčatovou pastu a koření, zamícháme. Přidáme propláchnuté fazole a vařečkou je částečně rozmačkáme. Dochutíme solí, zamícháme a necháme prohřát.
  • 3Avokádo rozpůlíme, zbavíme pecky a slupky a rozmačkáme vidličkou. Přidáme šťávu z půlky citronu a dochutíme solí a pepřem. Zamícháme.
  • 4Na tortillu poklademe natrhaný či nakrájený salát, fazolovou směs, rozmačkané avokádo a na plátky nakrájená rajčata. Opatrně zabalíme a burrito opečeme na pánvi z obou stran.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY