Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 francouzská bageta (225 g)
  • 150 g sýru Cheddar
  • 100 g pancetty
  • 2 vejce velikosti M
  • 1 hrst čerstvé petržele
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • Čerstvě mletý černý pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
  • 2Bagetu nakrájíme na tenké plátky. Pancettu nakrájíme na malé kostičky a dokřupava orestujeme na pánvi. Cheddar nastrouháme najemno, smícháme s rozšlehaným vejcem, hořčicí a polovinou pancetty.
  • 3Přimícháme nasekanou petržel a opepříme. Směs poklademe na pokrájenou bagetu a posypeme zbytkem pancetty.
  • 4Dáme péct do trouby na 15 minut dozlatova a dokřupava.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY