Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 400 g na čtverce nakrájené dýně Hokkaido
  • 90 g kokosové mouky
  • 3 vejce velikosti M
  • 65 g medu
  • 150 g čerstvých ostružin
  • 1 lžička mleté skořice
  • ½ lžičky mletého muškátového květu
  • 2 sáčky vanilkového cukru
  • 1 sáček prášku do pečiva
  • cca 1 dcl jablečného džusu
  • Papírové košíčky na muffiny

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Troubu si předehřejeme na 180 stupňů – dolní a horní ohřev. Dýni dáme na plech vyložený pečícím papírem. Posypeme skořicí, muškátovým květem a vanilkovým cukrem. Podlijeme 0,5 dcl jablečného džusu a pečeme do změknutí cca 20 – 25 minut.
  • 2Jakmile bude dýně hotová, rozmixujeme ji společně s kokosovou moukou, práškem do pečiva, vejci a medem. Podle potřeby těsto naředíme jablečným džusem. Konzistence těsta musí být trochu hustější, ne řídká.
  • 3Naplníme papírové košíčky do 3/4, do každého muffinu dáme několik ostružin a pečeme cca 40 minut. Zkusíme špejlí, zda se těsto nelepí. Místo cukru posypeme kokosovou moukou.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY