Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 300 g listového těsta
  • cca 200 g debrecínských párků
  • 100 g goudy
  • Jemný kečup
  • 1 vejce
  • Provensálské koření
  • Bílý sezam
  • Cherry červená rajčata
  • Cherry žlutá rajčata

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Těsto rozválíme na obdélník, nebo koupíme rovnou vyválené.
  • 2Ostrým nožem je rozdělíme na 12 stejných menších obdélníků. 6 z nich potřeme kečupem, posypeme provensálským kořením a strouhaným sýrem. Dále poklademe na plátky nakrájené cherry rajčata, budou stačit 2 plátky. Nakonec položíme debrecínku seříznutou tak, aby nepřesahovala okraje
  • 3Zbylých 6 části těsta uprostřed nakrojíme na šikmé proužky, těsto ale musí zůstat vcelku. Touto částí zakryjeme plněnou část těsta a okraje spojíme. Poté zamačkáme dospodu, aby vznikl ovál. Potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem.
  • 4Dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů po dobu cca 20 minut, dokud nebudou taštičky upečené dozlatova. Podáváme s čerstvými cherry rajčaty.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY