Cart

3 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 předvařená chobotnice (0,75 kg)
  • 3 středně velké brambory
  • Extra panenský olivový olej podle chuti
  • Mořská sůl
  • Paprika podle chuti

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Brambory oloupejte a nakrájejte na silné plátky. Dejte je do hrnce, zalijte vodou a přidejte trochu soli. Vařte, dokud nejsou měkké, ale stále drží tvar, asi 20 minut.
  • 2Otevřete balení s chobotnicí. Pokud je chobotnice na pokojové teplotě, můžete ji přímo nakrájet na plátky asi 1 cm silné. Pokud je chobotnice studená, můžete ji nejprve trochu zahřát v páře nebo dát na chvíli na gril.
  • 3Brambory odklopte a dejte na servírovací talíř.
  • 4Na brambory položte plátky chobotnice.
  • 5Vše pokapejte extra panenským olivovým olejem, posypte hrubozrnnou mořskou solí a paprikou podle chuti.
Rohlík cooks

SUROVINY