Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 200 g vepřové panenky
  • 120 g žluté cibule
  • 200 g červené papriky
  • 150 g bílé papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžíce slunečnicového oleje
  • 150 g loupaných krájených rajčat z plechovky
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 100 ml vody
  • Sůl
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Červenou i bílou papriku očistěte od semínek a nakrájejte na nudličky. Česnek oloupejte a nastrouhejte najemno.
  • 2Připravte si pánev a na středním plameni v ní rozehřejte 3 lžíce slunečnicového oleje. Následně do pánve vložte nakrájenou vepřovou panenku a opékejte ji 5–6 minut na středním plameni.
  • 3Do pánve přidejte nakrájenou cibuli a papriku a vše opékejte další 3–4 minuty na středním plameni.
  • 4Do pánve přidejte krájená rajčata z plechovky, nastrouhaný česnek, rajčatový protlak, kečup, mletou papriku, sůl, pepř a 100 ml vody, pánev přiklopte pokličkou a celou směs nechte vařit 12–13 minut na středním plameni, dokud nezměkne vepřové maso.
  • 5Jakmile bude vepřové maso měkké, vypněte ohřev, hotový guláš rozdělte do 3 talířů a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY