Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA PAŠTIKU

  • 250 g hlívy nebo žampionů
  • 1 střední cibule
  • ½ uzeného tofu
  • 40 ml rostlinného mléka
  • ½ lžíce sojové omáčky
  • Olej
  • 1,5 lžičky kmínu
  • 1 kulička nového koření
  • 1 kulička jalovce
  • 4 kuličky pepře
  • Sůl

SUROVINY NA ČESNEKOVÉ MÁSLO

  • 50 g másla
  • 1 stroužek nahrubo nasekaného česneku
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 2 špetky soli

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1250 g hub očistíme a nakrájíme na větší kusy, cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Rozpálíme pánev s olejem, vložíme do ní žampiony s cibulí a lehce osolíme. Posypeme kmínem, přidáme nové koření, jalovec a pepř. Ingredience společně opékáme do chvíle než se cibule a žampiony zkaramelizují.
  • 2Následně necháme houbovo - cibulovou směs vychladnou a až poté vložíme do mixéru, přidáme uzené tofu, rostlinné mléko, sojovou omáčku a sůl dle chuti - po mixujeme do hladka a dáme chladit.
  • 3Máslo vložíme do rendlíčku společně s nasekaným česnekem, snítkou rozmarýnu a solí. Na mírném plameni opékáme rozmarýn a česnek cca 2 - 3 minutky.
  • 4Máslem následně zalijeme povrch paštiky.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY NA PAŠTIKU

SUROVINY NA ČESNEKOVÉ MÁSLO