Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • ½ malé hokaido dýně
  • 1 malá cuketa
  • 250 g růžičkové kapusty
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 250 g cherry rajčat
  • 100 g rukoly
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 100 g feta sýru
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY NA DIP

  • 100 g zakysané smetany
  • ½ lžičky sušeného česneku

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Zeleninu omyjeme a očistíme. Cuketu překrojíme podélně a nakrájíme na plátky. Dýni rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na 1 cm široké pruhy. Kapustu rozpůlíme. Papriky nakrájíme na čtvrtky.
  • 2Troubu rozehřejeme na 200 °C. Zeleninu naskládáme na plech s pečícím papírem. Osolíme, ochutíme mletým pepřem, pokapeme olivovým olejem a pečeme 25 - 30 minut.
  • 3Upečenou zeleninu smícháme s rukolou a nadrobeným feta sýrem. Podáváme s dipem připraveným ze zakysané smetany, sušeného česneku a soli a mletého pepře.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

SUROVINY NA DIP