2 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- ½ malé hokaido dýně
- 1 malá cuketa
- 250 g růžičkové kapusty
- 1 červená paprika
- 1 žlutá paprika
- 250 g cherry rajčat
- 100 g rukoly
- 1 lžíce olivového oleje
- 100 g feta sýru
- Sůl
- Pepř
SUROVINY NA DIP
- 100 g zakysané smetany
- ½ lžičky sušeného česneku
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Zeleninu omyjeme a očistíme. Cuketu překrojíme podélně a nakrájíme na plátky. Dýni rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na 1 cm široké pruhy. Kapustu rozpůlíme. Papriky nakrájíme na čtvrtky.
- 2Troubu rozehřejeme na 200 °C. Zeleninu naskládáme na plech s pečícím papírem. Osolíme, ochutíme mletým pepřem, pokapeme olivovým olejem a pečeme 25 - 30 minut.
- 3Upečenou zeleninu smícháme s rukolou a nadrobeným feta sýrem. Podáváme s dipem připraveným ze zakysané smetany, sušeného česneku a soli a mletého pepře.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!