Cart

2 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 15 slávek
  • 200 g špaget z tvrdé pšenice
  • 6 cherry rajčátek
  • 1 stroužek česneku
  • Kůra z 1 bio citronu
  • Extra panenský olivový olej
  • Sůl

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1V hluboké pánvi na olivovém oleji s celým stroužkem česneku začneme restovat celé omyté a očištěné slávky.
  • 2Přidáme na čtvrtky pokrájená rajčátka. Mezitím uvaříme špagety v osolené vodě al dente, resp. asi 1 minutu před dovařením přidáme špagety do pánve se slávkami.
  • 3Podlijeme trochou vody z varu a necháme ještě asi minutu provařit společně, aby se chutě propojily. Na závěr vše posypeme zlehka strouhanou kůrou z bio citronu.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY