Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 200 g mletého vepřového (nebo jeho vegetariánské náhražky)
  • 20 g jarní cibulky (jemně nasekané)
  • 20 g cibule (jemně nasekané)
  • 20 g sladké kukuřice (jemně nasekané)
  • 20 g celeru (jemně nasekaného)
  • 20 g mrkve (jemně nasekané)
  • 20 g houby Shitake (jemně nasekané a namočené do vody)
  • 1 ledový salát
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 1 chilli paprička (podle chuti)

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 2 lžíce Lee Kum Kee ústřicové omáčky
  • 1 lžíce Lee Kum Kee omáčky Hoisin
  • 3 lžíce vody

SUROVINY NA DRESINK

  • 1 lžíce Lee Kum Kee ústřicové omáčky
  • 2 lžíce Lee Kum Kee omáčky Hoisin
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 3 lžíce horké vody

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Připravte ledový salát, rozdělte listy, ořízněte je dokulata, očistěte a odložte stranou
  • 2Jarní cibulku, cibuli a mleté ​​vepřové maso smažte ve středně zahřátém woku 5 minut, poté přidejte zbývající zeleninu s omáčkou a vařte dalších 10 minut nebo dokud omáčka nevyschne a všechny složky nejsou dobře uvařené.
  • 3Připravený salát podávejte pokapaný dresinkem a naplněný velkou lžící restovaného masa a zeleniny. Můžete také salát, maso, zeleninu a dresink podávat každé zvlášť a nechat hosty, ať si pokrm zkombinují sami.
LEE KUM KEE

SUROVINY

SUROVINY NA OMÁČKU

SUROVINY NA DRESINK